Arrangement

Huifkar en holle wegen

Unieke tocht door de Holle-wegen

Beekdaelen staat bekend om zijn prachtige holle wegen. De verbinding tussen  de 4 kernen: “Schinveld, Merkelbeek, Bingelrade en Jabeek zijn er van oudsher verbindingen die in de loop der jaren zich gevormd hebben tot holle-wegen.

Dit arrangement start met op de locatie de “Auw Sjoeël” van Biej de Tant, Jabeekerstraat 12, 6451CH Schinveld. Waar jullie op de parkeerplaats de auto’s kunnen parkeren. (liefst carpoolen)

In de bistro wacht een (h)eerlijk stukje huisgemaakte vlaai met een kopje koffie en uitleg alvorens jullie vertrekken met de huifkar getrokken door tractor. Met de huifkar zullen jullie snel de eerste holle weg aantreffen, onderweg genieten jullie van een drupke en een stukje Limburgse worst.
Er kunnen  stukjes gewandeld worden, daar waar de huifkar niet kan en mag komen.

Wij stoppen  bij gastronomie Smeets voor een kopje soep en sanitaire stop. Na genoten te hebben van de pauze hervatten wij de tocht om via prachtige, bijzondere Holle-wegen weer terug  te keren naar de “Auw Sjoeël”.

Natuurlijk kan dit arrangement worden aangepast, geboekt of in combinatie met een ander arrangement of een culinaire afsluiting geboekt worden. Kijk hierbij op onze site naar de vele mogelijkheden. www.biejdetant.nl
Tijdsduur | 4 á 4,5 uur
Dagdeel | n.v.t.
Tijd | het hele jaar rond 


KOSTEN PER PERSOON

€28.00

WAT IS INCLUSIEF?

Huifkar
Koffie met huisgebakken vlaai
De worst en het drupke
Heerlijke kop soep

Te boeken v.a. 10 personen bij minder dan 10 personen kost dit arrangement € 280,00. Heeft U vragen of speciale wensen neem dan contact met ons op.
Per huifkar kunnen we rond de 15 tot 20 personen vervoeren, in totaal kunnen wij maximaal 60 personen vervoeren op onze huifkarren.

Honden mogen mee mits braaf en aangelijnd

GROEPSGROOTTE

Vanaf 10 personen

NEEM CONTACT OP

OF STEL JE EIGEN DAG ARRANGEMENT SAMEN

NU SAMENSTELLEN