Arrangement

Huifkar: grote groepen

40 personen is maatwerk

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen stellen wij  leuke en gezellige arrangementen samen. Deze arrangementen zijn specifiek voor groepen vanaf 40 personen. Hierbij houden wij rekening met de groepsgrootte en natuurlijk de samenstelling.
U  kunt u rekenen op een goed georganiseerd arrangement voor uw familie dag of bedrijf feest, bruiloft of jubileum.

Een voorbeeld:  Jullie worden ontvangen met koffie/thee en huisgebakken vlaai.

Dit onderstaande arrangement is slechts een voorbeeld arrangement en wordt geheel naar uw wensen op maat worden gemaakt voor uw perfecte dag!

  • Bij de “Auw Sjoeël:  is een privé terras voor jullie groep. Wij komen jullie met onze huifkarren ophalen bij de “Auw Sjoeël: om te beginnen aan de prachtige tocht door de Schinveldse bossen of de mooie velden en holle-wegen van het voormalige Onderbanken (nu Beekdaelen)
    Natuurlijk ontbreekt ook een korte tussenstop niet om de benen te strekken. Op verzoek geven wij een hapjesmand mee.

  • We kunnen onderweg borrelen, spellen spelen ( Bosgolf etc.) of wandelen er zijn vele mogelijkheden. Na ongeveer 2 uur brengen we jullie weer terug naar de bistro. De kinderen kunnen heerlijk spelen op de voormalige speelplaats en speeltoestel.

  • Daarna staat er bv. een heerlijke BBQ op jullie te wachten of een Buffet, High Tea, Picknick of een 3 of 4 gangenmenu is ook mogelijk.


Dit kan alle dagen van de week.

Wilt u meer weten over de arrangementen of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Een  huifkar biedt plaats aan ongeveer 15 tot 20 personen wij kunnen to t60 personen met de huifkarren vervoeren.


Honden mogen mee mits braaf en aangelijnd.Prijs | Nader te bepalen
Tijdsduur | dag en avond
Dagdeel | n.v.t.
Tijd | hele jaar rond 

KOSTEN PER PERSOON

€28.00

WAT IS INCLUSIEF?

Het arrangement wordt in overleg en op maat voor jullie gemaakt. 

GROEPSGROOTTE

Vanaf 40 personen

NEEM CONTACT OP

OF STEL JE EIGEN DAG ARRANGEMENT SAMEN

NU SAMENSTELLEN