Arrangement

Klootschieten

Een gezellige Schinveldse boswandeling met wedstrijdelement!

Onder klootschieten wordt verstaan:

"Het gooien van een houten bal (de kloot ) over een parcours, met als doel dit parcours in zo weinig mogelijk worpen af te leggen. Het klootschieten wordt altijd in twee teams gespeeld. De kloot is een houten bal op het juiste gewicht gebracht door middel van ingegoten lood."

Klootschieten is een gezellig spel, u kunt een gezellige middag klootschieten bij ons boeken voor uw familiedag, een compleet verzorgd bedrijfsfeest of gezellig onder vrienden, met aansluitend een lekkere borrel en dan een lunch, brunch of bbq.

Het klootschieten doet u in de Schinveldse bossen. Dit prachtig stukje natuurgebied leent zich uitstekend voor zo'n buitenactiviteit.

Als u gaat klootschieten krijgt u een klootmobiel (bolderwagen) mee in het klootmobiel is een klootje (drankje) een kloothark om de eventuele weggerolde ballen uit de berm/water te halen en natuurlijk voor ieder team een kloot!

Van af ons terrein wordt u begeleidt (u krijgt dan klootschietles) zodat u weet wat u moet doen, dan wandelt u met de groep en de wandelkaart al klootschietend door velden en wegen.

Per groep krijgt u 2 klootschietballen mee, bij het kwijtraken van een klootschietbal wordt € 17,50 in rekening gebracht.


Tijd | ’s morgens of ‘s middags
Tijdsduur | ±2,5 uurKOSTEN PER PERSOON

€6.00

WAT IS INCLUSIEF?

Klootschietles

Het klootje

Het regelement

Klootmobiel!

GROEPSGROOTTE

Vanaf 8 personen

NEEM CONTACT OP

OF STEL JE EIGEN DAG ARRANGEMENT SAMEN

NU SAMENSTELLEN