Arrangement

Wandelen

De Schinveldse bossen zijn de grootste aan een gesloten bossen van Zuid-Limburg, buiten dat het een prachtig natuurgebied is om in te wandelen. Het kan zomaar gebeuren dat u een ree tegen komt tijdens het wandelen want deze zijn er in overvloed.

Natuurlijk kunt u de wandel wegen lopen want deze zijn er voldoende echter kunt u ook iets spannender wandelen. Alle mogelijkheden op een rijtje.

Wandelroutes

wandelroutes zijn er voldoende, u volgt de paaltjes!

Wandelkaarten

Biej de Tant heeft haar eigen wandelkaarten gemaakt. Onze gids is op pad gegaan en heeft een 10 tal wandelingen gemaakt. Deze zijn variërend van toegankelijk tot sportief van kort tot lang! Deze kaarten liggen tot uw beschikking op onze locatie.

Wandelen met gids

De gids past zich volledig aan naar de wensen van de gast, en zal u onder de wandelingen de geschiedenis van het bos vertellen. De kosten van de gids ( Ambassadeur Limburgs Landschap ) zijn€ 25,00 per uur.

Dauwtrappen

In groepen vanaf 8 personen in de Schinveldse bossen.

Bij zonsopgang starten wij met wandelen en hopen mooi wild te zien. Tussendoor een drankje en na aankomst een stevig jagers ontbijt bestaand uit Limburgse kost: balkenbrij en spek met ei etc. Laat je verrassen! Vanaf 8 personen

De kosten zijn: € 19,50 p.p

Avontuurlijk wandelen

Een wandeling voor mensen die meer willen zien van onze bossen.

Samen wandelen langs smalle paadjes en weggetjes, over een beekje springen, onder dikke bomen door etc.

de kosten va deze wandeling zijn € 25,00 per uur voor de gids.

Mooi wandelen

Door de bossen en heide in het natuurpark

U komt vast de Schotse Hooglanders tegen en misschien wel een kleine ree. Genieten, dat is het juiste woord bij deze wandeling. Na afloop koffie, thee, scones met clotted cream en even nagenieten.

De kosten van deze wandeling zijn € 5,50 p.p

Huifkar&wandeltocht

Wij gaan op weg met de huifkar met tractor. De huifkar is geschikt voor max. 18 personen.

Onderweg bekijken wij de wegen en velden in onze landelijke omgeving. Na ongeveer 1 uur stappen wij uit de koets en wandelen terug (ca.1 uur) naar “Biej de Tant” alwaar u gaat genieten van een lunch of diner. De kosten van de huifkartocht met wandeling.

€ 95.00 excl. lunch of diner

Met de huifkar erop uit.

Deze tocht duurt ongeveer 3 uur.

u start bij Biej de Tant om vervolgens via velden het bos in te gaan. Onderweg stapt u uit om bijzondere dingen in het bos te bekijken os de plek van onze “witte joffer” en de energieboom.

Soms lopen jullie een stuk en de huifkar pikt jullie weer op soms lopen jullie weer terug naar de huifkar.

Er zijn stukje natuur te zien die je normaliter niet ziet. Er word verteld over het bos gewandeld en vooral genoten De kosten van deze bijzondere tocht € 150,00

Eigen ideeën over wandelen zijn altijd welkom, indien uitvoerbaar zullen wij deze graag voor u organiseren. Bezoeken aan Nonke Buusjke, wildpark Freigehege en de Zweefvliegen behoren tot de mogelijkheden.

OF STEL JE EIGEN DAG ARRANGEMENT SAMEN

NU SAMENSTELLEN