Arrangement

Wandelen

De Schinveldse bossen zijn de grootste aan een gesloten bossen van Zuid-Limburg, buiten dat het een prachtig natuurgebied is om in te wandelen. Het kan zomaar gebeuren dat u een ree tegen komt tijdens het wandelen want deze zijn er in overvloed.

Natuurlijk kunt u de wandel wegen lopen want deze zijn er voldoende echter kunt u ook iets spannender wandelen. Alle mogelijkheden op een rijtje.

Wandelroutes

wandelroutes zijn er voldoende, u volgt de paaltjes!

Wandelkaarten

Biej de Tant heeft haar eigen wandelkaarten gemaakt. Onze gids is op pad gegaan en heeft een 10 tal wandelingen gemaakt. Deze zijn variërend van toegankelijk tot sportief van kort tot lang! Deze kaarten liggen tot uw beschikking op onze locatie.

Wandelen met gids

De gids past zich volledig aan naar de wensen van de gast, en zal u onder de wandelingen de geschiedenis van het bos vertellen. De kosten van de gids ( Ambassadeur Limburgs Landschap ) zijn€ 25,00 per uur.

Avontuurlijk wandelen

Een wandeling voor mensen die meer willen zien van onze bossen.

Samen wandelen langs smalle paadjes en weggetjes, over een beekje springen, onder dikke bomen door etc.

de kosten va deze wandeling zijn € 25,00 per uur voor de gids.

Mooi wandelen

Door de bossen en heide in het natuurpark

U komt vast de Schotse Hooglanders tegen en misschien wel een kleine ree. Genieten, dat is het juiste woord bij deze wandeling. Na afloop een lekker kopje koffie en met huisgebakken vlaai.

OF STEL JE EIGEN DAG ARRANGEMENT SAMEN

NU SAMENSTELLEN