BiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetant

Communiefeest

De Eerste Heilige Communie is een bijzonder feest dat nog specialer wordt door het feest te vieren in "Bistro" van "Biej de Tant".

Wij doen onze uiterste best om van deze dag een geweldige dag te maken voor de communicant, alle vriendjes en vriendinnetjes,overige familie en alle andere gasten.

De dag kan geheel naar eigen wens ingevuld worden. Wij nemen de tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen en adviseren u daar graag bij.

De "Bistro" van Biej de Tant ligt op prachtige plek midden in de natuur. Rondom het terras is een kleine kinderboerderij met o.a onze pony Ukkie, de konijntjes, kippen, fazanten en nog veel meer dieren.

De kinderen kunnen met de huifkar mee of bosgolf spelen. Al dan niet onder begeleiding kan er naar hartenlust gespeeld worden.

En voor de volwassenen, het is goed toeven in "Bistro" kun je (h)eerlijk eten en drinken. (ook daarbij hebt u uitgebreide keuze)

Samengevat: Een bijzonder plekje voor een bijzonder communiefeest!

Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u altijd contact opnemen met ons.


Biej de Tant
Fam. van Eijk
Schinveld
Tel 06 20 32 51 79 of 06 511 77 347
e-mail informatie@biejdetant.nl
Ook een vegetarische gerechten zijn mogelijk, vraag ernaar!
De extra kosten voor lactose en/of glutenvrij zijn € 2,50 p.p.
Zijn er allergenen dan horen wij deze graag bij bevestiging.
Print deze pagina