BiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetant

Picknick kookworkshop:
"Zelf je picknick maken lekker wandelen en dan genieten!"

"Zelf je picknick maken lekker wandelen en dan genieten!"

Een heerlijke buiten activiteit met een culinair tintje. Een picknick van Biej de Tant. Niets is gezelliger dan buiten eten, en een picknick is een lekkere manier om dat te doen.

Met z'n allen maken jullie de eigen picknick. Dit gaat natuurlijk verder dan boterhammen smeren. Er worden allemaal lekkere en bijzondere dingen gemaakt!!

Eerst werken we met z'n allen ca. 1,1/2 uur in de keuken om een picknickmanden vol met dit lekkers te maken. In de mand gaat ook mee water en zelfgemaakte ijsthee. Ons picknick arrangement is geschikt voor jong en oud. Leuk dus ook als Familie activiteit. Gezamenlijk de keuken in voor het maken van je eigen picknick.

Na de picknickmanden gevuld te hebben gaan we de paden op en lanen in. Op een prachtig plekje in het mooie natuurgebied van Schinveldse bossen is een romantische picknick plekje om te picknicken.

Duur

1,5uur in de keuken en daarna een wandeling van ongeveer 1 uur. Wij brengen de picknickmanden naar de picknickplek en dan genieten jullie van de zelf bereide picknick. Wij halen de picknickmanden ook op. Bij slecht weer hebben wij een overdekte picknick plek. De wandeling terug duurt ongeveer 15 min.

Kosten € 32,50 pp. incl koffie en thee
Kinderen t/m 11 jaar € 15,00, incl. fris of chocomel/fristi, de kinderkorting geldt alleen volwassenen met voor kinderen.
Aantal personen Voor minimaal 10 tot 30 personen
Huiflkar Eventueel kan er i.p.v. wandelen ook een huifkartocht gemaakt worden de kosten hiervan bedragen € 95,00 per huifkar( met paarden) en € 75,00 met tractor) voor 15 personen.( wij hebben er 4)

Er kan gekozen worden voor enkele extra's

Een flesje wijn € 15,00
Fles procecco € 17,50
Jus 1 liter € 4,95
Koffie en vla € 4,50

Deze activiteit kan gekozen worden op alle dagen, behalve op zondag


Biej de Tant
Fam. van Eijk
Schinveld
Tel 06 20 32 51 79 of 06 511 77 347
e-mail informatie@biejdetant.nl
Ook een vegetarische gerechten zijn mogelijk, vraag ernaar!
De extra kosten voor lactose en/of glutenvrij zijn € 2,50 p.p.
Zijn er allergenen dan horen wij deze graag bij bevestiging.
Print deze pagina