BiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetantBiejdetant

Links

De volgende sites zijn volgens ons zeker de moeite waard om te bekijken

 • Stal van Eijk

  Stal van Eijk is uw adres voor een mooie koetstocht door de Schinveldse bossen. Dat kan op een sportieve manier: met de marathonwagen (1 tot 4 personen) of op een wat rustiger manier: met de huifkar of de Jan Plezier. Onze huifkar en de Jan Plezier zijn geschikt voor groepen tot 16 personen.

 • Mediatastisch

  Mediatastisch is gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites en webapplicaties. Maar u kunt ook terecht bij Mediatastisch voor ontwerp van uw huisstijl (briefpapier, enveloppen en visitekaartjes), het uitwerken van uw internetconcept en sinds kort ook voor het ontwikkelen van uw mobiele applicatie voor Apple- en Androidproducten. Sinds 2009 werkt Mediatastisch, voormalig Blits Media Group, op een zeer prettige manier samen met Biej de Tant.

 • De Brenkberg

  Omgeven door vele hectaren bos ligt het kleinschalige bungalowpark De Brenkberg. Op het park vindt u een gezellige bar/bistro (Biejdetant), waar u naar wens kunt ontbijten, lunchen, dineren of gezellig een drankje nemen

 • Cox Design

  Voor een leuke, gezellige en creatieve workshop waarbij u met een prachtig bloemarrangement naar huis gaat bent u bij "Biej de Tant & Cox-Design" op het juiste adres. Een gezellige middag of avond waarbij alle mooie dingen van het leven samen komen, heerlijk eten, prachtige bloemen, lekkere Sjilvendse likeur, creativiteit en een eigen gemaakt bloemarrangement.

  Impressies van het bloemschikken

 • L'émotion du vin

  L'émotion de Vin brengt wat de naam al doet vermoeden. Emotie als hét centrale uitgangspunt stellen in één van de prachtigste producten die onze natuur te bieden heeft: wijn.

 • Vakantiepark Resort Arcen

  Resort Arcen is een gezellig vakantiepark nabij de Duitse grens. Het park is gelegen in het mooie en veelzijdige landschap van Noord-Limburg.

 • Zuid-Limburg wandelgids

  Wandelgids Zuid-Limburg is opgericht in 2005 en heeft als doel het bevorderen van het wandeltoerisme in Limburg en de regionale bevolking aan het bewegen te zetten. De gids is door de betrouwbaarheid van de actuele routes al jarenlang een begrip in Limburg en de hele Euregio.

 • Canadian Corner

  Candian Corner is een gezellig familierestaurant, gelegen tegen het terrein van het "AfNorth" hoofdkwartier op de grens tussen Brunssum en Heerlen, staat binnen en buiten de regio bekend om zijn uitgebreide menukaart en de "service with a smile"

 • Blote voeten park

  Wandelen is goed voor ons lichaam, dat weten we allemaal, maar wist u dat wandelen op blote voeten nog gezonder is? Ervaar het zelf tijdens een bezoek aan het Blotevoetenpark.

 • Pitboel Theater: improvisatie workshop

  Tijdens deze workshop ga je onder leiding van een professionele theaterdocent aan de slag met improvisatie Theater.

  Aan de hand van een paar ludieke speloefeningen zal onze docent je kennis laten maken met de mooie wereld van improvisatie theater. Deze workshop vereist geen spelervaring en is wat dat betreft erg laagdrempelig, iedereen kan meedoen!!

 • Joy & fun

  In 2006 zijn we als hobby begonnen met het verhuren van een springkussen. Naast springkussens verhuren we nu ook meerdere reuze-opblaasfiguren, mooie vinyl spandoeken, popcorn en suikerspin machine’s door geheel Limburg voor feestelijke prijzen.

 • Robin Zalm
 • Nonke Buusjke

  Het Nonke Buusjke ligt aan de rand van Schinveldse Bossen, bij het Limburgs Arrangement van Biejdetant gaan we eerst een heerlijk kopje koffie drinken bij één van de historische Zuid-Limburgs vakwerkhuisjes, daarna zullen we een huifkarrit maken door de Schinveldse Bossen.

 • Swing-Star

  Swing-Star is de evenementen organisatie van zangeres Marleen uit Schinveld.

  Swing-Star promoot vooral Limburgse artiesten en draagt vol enthousiasme het Limburgse repertoire uit. Zowel ‘huiskamer’ optredens tot zeer uitgebreide shows met een keur aan artiesten zijn Swing-Star op het lijf geschreven.

 • Drop-inn Geleen

  Ballonnen en ballondecoraties voor elk feest of aktviteit. Geboorte, Baby-borrel, Verjaardag, Communnie, Bruiloft, Jubileum, Opening, Sportdag enz.

 • HIGHWINEGIDS

  "Uw gids met de leukste High Wine adressen"

 • Joep Deumes

  Natuurfotograaf

 • Vakantie in Limburg

  Vakantie in Limburg betekent genieten in optima forma. Er even lekker tussenuit met uw gezin of met de hele familie. Vakantiepark Het Roekenbosch beschikt over alle ingrediënten om uw vakantie in Limburg tot een geweldige ervaring te maken.

 • Website vooor huifkartochten in Limburg

  Website met allerlei arrangementen voor Huifkartochten georganiseerd in Limburg, zeker een aanrader om eens te bekijken wanneer u zin heeft in een gezellig dagje uit voor familie en vrienden.


Biej de Tant
Fam. van Eijk
Schinveld
Tel 06 20 32 51 79 of 06 511 77 347
e-mail informatie@biejdetant.nl
Ook een vegetarische gerechten zijn mogelijk, vraag ernaar!
De extra kosten voor lactose en/of glutenvrij zijn € 2,50 p.p.
Zijn er allergenen dan horen wij deze graag bij bevestiging.
Print deze pagina